При извършените огледи не са били установени следи от насилие Откриха телата на мъж

...
При извършените огледи не са били установени следи от насилие
Откриха телата на мъж
Коментари Харесай

Най-ужасяващата находка в Кърджалийско! Ето какво се знае за жертвите към момента

При осъществените огледи не са били открити следи от насилие Откриха телата на мъж и жена в Кърджалийско, оповестиха от полицията, представени от Darik. Тялото на 66-годишен мъж е било открито на 17 април, към 11:00 часа в землището на село Девесилово. Жителят на селото е открит в дере. Екип на филиала на Спешна помощ и дежурна оперативна група от Крумовград са били на мястото на произшествието. Като евентуална причина за гибелта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били открити следи от принуждение. Тялото е превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в кърджалийската болница.

Междувременно тялото на 65-годишна жена, обявена за търсене, е било намерено в коритото на река Ардинска. Близки на дамата от Ардино са подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си.

На 17 април тялото е било открито в реката и извадено на брега благодарение на екип на пожарната. Не са били открити следи от насилствена гибел. То е превозено за аутопсия в кърджалийската болница.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР